Danmarks john

Danmarks John er en hyldest til John Mogensen og Four Jacks og det nok mest autentiske og velspillende orkester i sin genre, i Danmark.

En hyldest til John Mogensen & Four Jacks

Danmarks John er en hyldest til John Mogensen og Four Jacks og nok det mest autentiske og velspillende orkester i sin genre i Danmark. Derfor tør de godt love en fest, når de spiller musikken med respekt for John Mogensens fremragende musik og historie. Danmarks John tager publikum med tæt på John Mogensens liv med unikke anekdoter og et spændende sceneshow. De er troubadourer, født med instrumenterne i hånden, og på scenen vil man opleve en ren musikalsk legestue, når de bytter instrumenter og synger A Capella. John Mogensen elskede musik og var kompromisløs. Det ærer de ved at præsentere instrumenter som lapsteel, fløjte, saxofon, harmonika, melodika, jødeharpe og naturligvis trommer, klaver, bas og guitar. Danmarks John har også det bedste med fra Four Jacks! Fire stærke vokaler bliver til de velkendte flotte
klange, når de tropper op i den klassiske opstilling, som man kender fra Four Jacks.
Du behøver kun at se én gang på deres forsanger, der ikke blot ligner men også lyder som John Mogensen. Den ægte vare er her ikke længere, men det er Danmarks John!”
Danmarks John har optrådt fra Grønland til Gran Canaria samt Malaga og hele Danmark tyndt og med stor succes. Dette har medført utallige udsolgte koncerter landet over.
Når bandet træder op er der garanti for fest og fællessang. Danmarks John er et femmands orkester, bestående af forsanger og 4 kompetente professionelle musikere.

Geografi

Danmarks john spillere hele landet

Varighed

1 x 70 min
2 x 40 min.

Lyd- og lysanlæg

Arrangør sørger for kvalificeret PA. 

Besætning

Brian Arnold: Danmark John
Anders Føns Haaber: Klaver, orgel, harmonika, voka
Rasmus Fribo: Guitar, banjo, sav, klarinet, saxofon, vokal
Poul Amaliel: Trommer og vokal
Kristian Hybel: Elbas og kontrabas.